Α: Παλληκαρίδη 46, 113 63 Αθήνα
Β: Λιμάνι Ραφήνας

Σχετικά με εμάς

Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΩΓΟΣ (Στέφανος Γώγος – Βάσια Γώγου) ιδρύθηκε το 2017 και ειδικεύεται στην έκδοση αδειών λειτουργίας (υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, βιοτεχνίες, κομμωτήρια, κ.α.), στους τομείς των τεχνικών μελετών, των ανακαινίσεων, της έκδοσης οικοδομικών αδειών, της τακτοποίησης αυθαιρέτων και των ενεργειακών μελετών.

Το γραφείο εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Παλληκαρίδη 46 με δεύτερο γραφείο για την εξυπηρέτηση των πελατών ανατολικής Αττικής στο Λιμάνι της Ραφήνας αλλά αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Ο Στέφανος Γώγος διαθέτοντας πλούσια εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δομικών έργων σε συνδυασμό με καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες, μέσα από την ίδρυση του προσωπικού του τεχνικού γραφείου δεσμεύεται να παρέχει στον πελάτη υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες και συμβουλές, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών.

Συνεργαζόμενοι με τεχνίτες κάθε ειδικότητας και κάνοντας χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας, αναλαμβάνουμε εργασίες και κατασκευές κάθε μεγέθους και είδους, δεχόμενοι την πρόκληση διατήρησης χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας.

Στόχος του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ μας είναι η επιστημονικά άρτια μελέτη λειτουργικών και καλαίσθητων κατασκευών, με υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, καθώς επίσης και η τήρηση των κανονισμών που ισχύουν για τον σχεδιασμό δομικών έργων στην Ελλάδα.

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αγάπη για τη δουλεία μας, εργαζόμαστε αδιάκοπα ώστε να ικανοποιούμε τις επιθυμίες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό, βρίσκοντας εξατομικευμένες λύσεις για τις ξεχωριστές ανάγκες τους.
Ελάτε να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη των ονείρων σας

Ενεργειακή Μελέτη

Στην ευρεία γκάμα υπηρεσιών που αναλαμβάνει το γραφείο μας, συμπεριλαμβάνεται...

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Τακτοποίηση και Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία, υποδεικνύοντας...

Μελέτες Επιβλέψεις

Αναλαμβάνουμε πλήρεις μελέτες τεχνικών έργων - Τοπογραφικές, Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές,...